Om Tonstad Park

Bli med oss til et sted som vil handle om mye mer enn bare å ha en plass å oppholde seg.

Med sin plassering innerst i en blindvei i et stille småhusområde, og med unik nærhet til turstier, butikker, buss, idrettsanlegg og skole, blir Tonstad Park et sted der du kan nyte livet i topp moderne boliger – samtidig som det er kort vei til alt du måtte trenge.

Her kan du bruke all din tid på å skape et godt hjem for deg og dine.

– Lunt, nært og godt

FORDELER MED Å KJØPE NY BOLIG:

Adresse: Tonstadbrinken, 7091 Tiller

BRA: Fra 59 til 164 KVM • Boligtype: Leilighet og bolig. Garasje/Parkering: Parkering i p-kjeller og carport+ gjesteparkering

Trenger du finansiering av boligen din?
Kontakt oss for et tilbud på finansiering av din bolig fra Varmbo.

Lisa Helen Eide, Rådgiver Personmarked
tlf. 950 55 728
lisa.eide@melhusbanken.no

Et samarbeid mellom MelhusBanken og Varmbo.

Velkommen

Tonstad Park ligger i solrike Tonstadbrinken på Tiller, og er planlagt med flere ulike boligtyper og størrelser. Det skal godt gjøres å finne et mer barnevennlig område enn Tonstad Park, men samtidig skal det bygges leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger, så her vil det være noe for alle aldersgrupper og prisklasser.

Tonstad Park er forøvrig det siste utbyggingsområdet på Tonstadbrinken. Det ligger skjermet til innerst i en blindvei, så her slipper du også støy og trafikk fra andre utbyggingsområder på Tiller eller i Sjetnemarka.

Planlagt byggestart er våren 2017 med innflytting av de første boligene etter 12-16 måneder byggetid. I første byggetrinn kommer det leiligheter, samt et godt utvalg av litt større familieboliger. Samtidig vil både P-kjeller, heiser og kvartalslekeplass opparbeides og ferdigstilles.

Fordelene med å kjøpe ny bolig er mange, blant annet reklamasjonstid på fem år etter innflytting. Alle våre boliger oppføres med kjente, godt innarbeidede produkter og leverandører. Vi nevner parkett fra Tarkett, kjøkken-bad-garderober fra Sigdal, armaturer og porselen til våtrom fra Gustavsberg.

Boligene oppføres med royalimpregnert kledning i fargene natur og sætersvart, med rekkverksdetaljer i tre og glass. De royalimpregnerte materialer i fasadene gir en tilnærmet vedlikeholdsfri bygning i mange år fremover. Her slipper du altså maling og egeninnsats når du har flyttet inn og kan bruke all din tid på fritid, venner og familie.

Området er tilknyttet fjernvarme med alle de fordeler dette gir.

Det er tre mindre lekeplasser og et stort friområde midt i feltet med ballplass og sittebenker, der man kan nyte lune og solrike dager i et rolig og nærmest bilfritt nabolag. Alle fellesområdene blir møblert og opparbeidet klar til bruk. I tillegg er det bare noen minutters gange til skole, turområder, flere kjøpesenter og butikker, så i Tonstad Park kan du la bilen stå om du ønsker det.

Vi tror det kan være lurt å være tidlig ute med å vurdere bolig i Tonstad Park, for det er mer enn det flotte området som blir spesielt her.

Blir du med oss inn, vil du raskt se at det er et sterkt fokus på skikkelig håndverkerarbeid. I tillegg til de moderne bygningene vil våre lokale samarbeidspartnere sørge for at det er kjøkken, bad og garderobeløsninger av høy kvalitet i alle boliger.

Sigdal-kjøkkenet blir garantert et midtpunkt for familien din gjennom hele året og et topp moderne bad er noe som de fleste mener er viktig i moderne boliger. I alle boligene ellers er det eikeparkett på gulvene, malte plater på veggene og store vinduer med godt lysinnslipp.

 

 

OM LEILIGHETENE
Leilighetene i prosjektet varierer fra 59 til 103 kvadratmeter. Totalt blir det 44 slike enheter. 30 av leilighetene ligger i to 3-etasjers lavblokker med 15 leiligheter i hvert bygg.

Alle leiligheter knyttes til egen P-kjeller. I byggene er det fem forskjellige leilighetstyper fra 59 til 103 kvadratmeter bruksareal (BRA), og heis tilknyttet hvert bygg. I tillegg skal det bygges 16 attraktive og innholdsrike leiligheter i 2 og 4-mannsboliger spredt rundt i området. Noen av disse går over to etasjer og har et areal på hele 117 kvadratmeter BRA.

Alle leiligheter har til dels meget romslige sydvest-vendte terrasser eller balkonger, for å kunne gi beboerne maksimale solforhold. I leilighetene ellers får du eikeparkett på gulvene, det blir malte plater på veggene og store vinduer godt med lysinnslipp. I noen hjørneleiligheter blir det faktisk lys inn fra tre sider!

Alle leilighetene har bod i leiligheten, men i tillegg er det også en over fem kvadratmeter stor bod tilknyttet parkeringsplassen i parkeringskjelleren.

 

OM FAMILIEBOLIGENE

Alle boligene har sentral plassering og et tumleområde utendørs for små og store på egen tomt. I tillegg er det som for hele boligfeltet, en umiddelbar nærhet til flotte fellesområder og kort vei til en rekke fasiliteter som skole, idrettsanlegg og butikker.

Får du familie eller venner på besøk, finnes det en egen parkering i området for dem og andre gjester.

Boligenes standard, tomtene, fellesområdene og nærheten til det aller meste, gjør Tonstad Park til perfekt for å bruke tida på deg selv og dine nærmeste.

Et godt og trygt hjem

Alle våre boliger blir bygd ved hjelp av egne fast ansatte tømrere med fagbrev og god erfaring i bygging av nye boliger. I tillegg benytter vi oss av lokale faste samarbeidspartnere. Dette er viktig for oss fordi disse firmaene både sørger for topp kvalitet i leveransene i boligene vi bygger, og vi har dem i nærheten om det skulle dukke opp behov.

Vi kjenner hverandre godt, noe som sikrer en elegant og effektiv byggeprosess. Da kan du stole på at boligen din blir et godt og trygt hjem.

 

 

Kjøkken, bad og garderobe

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 60 år. Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun plassen for å lage mat. Det må gi form for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet.

Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg også utmerket til sosiale stunder i gode venners lag.